Te inteleg perfect…. Si sunt deacord ca nu poti fi obiectiv in a argumenta Pro sau Contra unei Mame Surogat….
Intradevar pana nu treci prin stresul infertilitatii si pana nu treci prin astfel de probleme legate de infertilitate nu ai cum sa judeci astfel de situatii…
Eu eram una din acele femei care eram categoric impotriva conceperii un copil prin o MAMA SUROGAT, dar odata ce mi s-a intamplat nenorocirea de a ramane infertila pe nedrept, dintr-o femeie sanatoasa si apta de a concepe un copil…mi-am schimbat total parerea….
Eu ma bucur ca am gasit unde sa pot apela cu astfel de intrebare cu incredere si in siguranta….
Caci dupa ultima mea experienta cu medicii eram foarte dezamagita de tot si de toti… Mi-a luat ceva timp sa recapat increderea in oameni si in genere in tot…
Eu te sustin Gabriela in 100% ca ai apelat la Mama Surogat… Ai ales doar sa ai parte de o familie fericita si implinita….
Si cand te gandesti ca sunt femei cu inima rece si de fier care isi omoara bebelusii chiar dupa ce ii nasc, iar altele ca noi care incercam si dorim sa fim mame, nu putem…
De ce sa nu profiti de unica ta sansa care ti-o ofera viata si sa ai parte de copilasul tau…
Da sunt deacord ca si adoptia ar fi o solutie , dar cate cazuri au fost ca peste ani de zile parintii care si-au abandonat copii incep sa ii caute si distrug idilia dintr-o familie fericita…
Eu nu as rezista unei astfel de situatii as muri de durere sa imi ia cineva copilul de linga mine sau intr-un viitor sa ii spuna ca eu nu sunt mama lui…
De aia si am optat pentru o mama surogat, sa am un viitor fara incertitudini si fara situatii de genul dat…
Si acum ma bucur cu sotul meu si traim fiecare clipa pentru fetitele noastre….
Ele sunt sensul vietii mele si acum chiar simt ca traiesc….Sunt FERICITA!!!
Gabriela , dar spune te rog cum ti-a parut clinica BioTexCom? Si atitudinea lor fata de tine?
Eu am foast foarte multumita dar as vrea sa mai cunosc si alte opinii…
Apropo la fel am vrut sa intreb de doamnele care posteaza anunturi ca isi ofera uterul in chirie ilegal la noi in tara... Sunt femei care accepta asa ceva?
Eu nu as opta pentru asa ceva, mai ales ca la pret e la fel ca intr-o clinica privata, dar stii ca esti pe maini bune si garantat copilul e al tau, si ai la mana toate investigatiile cu rezultatele care confirma ca Mama Surogat e sanatoasa.