Eu sunt inca o impatimita a forumurilor, intre ghilimele spus. Am si eu o poveste tare lunga, dar principala mea preocupare este sa invat alte femei sa nu faca greselile mele. Cit am fost adolescenta, recunosc, nu am fost cea mai cuminte fata. Ma gindeam mereu la distractii si cariera. Cind m-am trezit deja aveam 30 de ani. Nu eram casatorita si nici un partener stabil. Ei ce sa-i faci? Gindeam ca voi reusi de toate. Intre timp am inteles ca femeile de virsta mea, si mai ales cu atit de multe cerinte cum aveam eu pe atunci, nu isi pot gasi asa usor un barbat bun, inteligent si grijuliu. Cum am mai zis, aveam cerinte supra pamintesti. Am zis ca se poate si fara ei, dar singuratatea ma macina. Zi cu zi trecea mai greu si mai greu. Era la birou un barbat care imi facea curte demult, dar parca nu simteam ca pot fi cu el. Era de un statut mai mic. Era angajatul meu si nu-mi puteam permite sa ma cobor,eu, "Regina" la nivelul lui. Pina cind nu am aflat intr-o zi ca el mi-a salvat viata. Era sa mor... Am facut o intoxicatie alimentara la servici. Era seara tirziu, ramasesem peste program. Pierdusem cunostinta in urma intoxicatiei. El isi facea griji de ce e ora 10 si eu inca nu parasesc biroul. Si iata asa m-a gasit si m-a salvat. Cu acest om traiesc aproape 10 ani deja. Nu m-am gindit niciodata ca anume el imi va da fericirea. Vrem un copil pentru o viata implinita. Iubitul meu ma sustine enorm. Pe cale naturala nu ne iese.
Eu m-am incapatanat sa fac 5 FIV-uri cu ovocitele mele de la 35 pina la 39 de ani. M-am decis ulterior destul de repede pentru ovocite donate.
Imi pare rau insa ca nu m-am decis mai devreme, scapam de stresul acestor ani si al sarcinilor pierdute, stimulari agresive si ramaneam si cu bani si cel mai important, imi tineam deja bebele in brate.
Sfatul meu este sa nu va mai chinuiti, fetelor, apelati cu incredere la una din clinicile la care am fost noi, sunt foarte multe reusite. Acum sunt Slava Domnului, insarcinata.
Prognosticul este rezervat pentru al doilea bebe, asa ca ma stresez de la eco la eco. Imi doresc mult sa se dezvolte amandoi. Vom vedea. Cand este clar, va anunt.
Celalalt este exact cat varsta sarcinii.
Sintem atit de fericiti...
Sper ca fiecare dintre voi sa simta fericirea de a avea un copil.