E destul de serioasa si sincer nu am avut nici o problema acolo. Am fost ajutati absolut in tot. Din prima zi cand am apelat pana la nastere si dupa nastere si cu documentele, certificatul de nastere. Acolo esti linistit caci totul este foarte sigur din punct de vedere legal. Nu ai treaba mare de umblat cu multe hartoage si sa iti faci griji ca ceva nu va fi in regula. Totul e sigur suta la suta.

Clinica raspunde pentru absolut totul si nu este nici un risc sa ramai fara copil sau ca Mama Surogat se va razgandi sa dea copilul.
Dar si la nivel de deservire si atitudine fata de pacienti, pot sa spun ca este o clinica incomparabila cu alte clinici...

Este o clinica specializata in efectuarea programelor "Mama surogat", FIV cu ovocite donate sau sperma donată și a programelor FIV cu embrioni donați. Are o echipa de profesioniști cu o bogata experiență în acest domeniu de foarte multi ani. Si este gandit si monitorizat absolut totul de la nastere pana la acte si intoarcere acasa a familiei intregite...