Draga Gabriea, bine ai venit! Ma bucur ca esti impreuna cu noi. Faptul ca ai o experienta in acest domeniu, ca esti omul care a trecut prin aceaste situatii ne da mai multa incredere in fortele proprii, dar si ne face mult mai informate, datorita sfaturilor tale pretioase, care ne pot ajuta sa devenim si noi mamici. In asemenea situatii totul este foarte important, chiar si cel mai mic detaliu
Dragelor va salut cu mare drag... Mihaela2 ce mai faci te-ai mai decis cu clinica? Dupa cite am inteles fetele ti-au recomandat clinica Biotexcom, dar care este decizia ta?
Ti-am urmat sfatul si am adunat mai multa informatie referitor la medicul meu. Am vorbit cu mai multe paciente de ale sale, si din cele spuse am inteles ca pare a fi un medic bun. M-am decis la laparoscopie. Medicul mi-a zic ce e absolut necesar. Sper ca totul va fi bine si foarte curind am sa ramin insarcinata, mai ales ca chiar medicul mi-a dat sanse mari. Am foarte mari emotii. Am citeva noptii de cind nu dorm, pentru ca nu pot sa nu ma gindesc si la efectul negativ al acestei proceduri care ma poate distruge complet.
Procedura e programata in ziua de joi.

Sunt fericita dar in acelasi timp indurerata, cred ca sentimentul dominant este frica. Ma alin cu vorbele voastre mai ales cu ale fetelor care povestesc istoriaorele lor cu un final atit de fericit, precum Marinarominia, Andreea, Gabriela. Sunt bucuroasa ca am gasit acest forum, ca v-am gasit pe voi, ca nu ma mai simt atit de singura si neputincioasa. Rezultatele voastre ma motiveaza sa fiu fidela unicului scop important al vietii mele, de a deveni MAMA. Nu stiu cite incercari mi-a pragatit destinul, dar sper sa am suficiente puteri ca sa ma ispravesc. O seara frumoasa fetelor sa aveti, imi cer scuze, ca asa tirziu am scris, dar ma framinta tot felul de ginduri, iar cind revin pe forum, mai citesc mesajele voastre,

parca ma mai linistesc. Astept noutati de la voi. Va pup!