Buna ziua tuturo femeilor...tin sa va povestesc mica mea istorie...
deci acum 15 ani suntem impreuna cu sotul, ne-am casatorit dupa 5 ani de relatii, in acesti 5 ani, am ramas insarcinata, deci asa cum ambii aveam cate 18 ani, am decis sa facem avort, ca ma rog, gandeam ca suntem prea tineri pentru un copil, pentru o familie, si ca nu ne permitem un copil financiar, cu atat mai mult ca inca ambii invatam. deci, cum am si spus am facut avort...
dupa acest pas, am facut nunta, si peste vreo 2 ani de la nunta, cand deja fiecare isi avea munca sa, cand ambii ne-am pus bine pe picioare, am decis la pasul cel mare, de a concepe un bebelus. insa nu a fost sa fie cum ne doream, nu se intampla minunea mult asteptata, ne-am decis sa mergem la control sa vedem care e cauza, medicul indata ne-a si spus ca cauza poate fi avortul din trecut((( insa medicul ne-a linistit cu vorbele ca sa nu ne disperam, sa incercam si poate poate intr-o buna zi acel vis va deveni realitate...
e si clar ca dupa acele cuvinte ale medicului parca mi-a stat un nod in gat, cred eu ca si sotului la fel ii era, caci tot drumul pana acasa nici unul din noi nu a scos nici un cuvant...
deci, relatia noatra se racea cu fieare zi noua, intr-o dimineata m-am decis sa incep eu vorba si l-am intrebat ce vom face? el a explodat ca o bomba, s-a inrosit pe fata de furie spunand ca atunci nu trebuia sa fac avort, ca eu sunt vinovata... am inceput a plange, va dati seama, decizia asta nu am luat-o eu, el a venit la mine atunci cu deizia asta, si acum el sa imi spuna ca eu sunt vinovata... cand a vazut ca am izbucnit in plans, a stat citeva zecide secunde privinduma, si si-a dat seama ce a spus, si a venit la mine sa ma imbratiseze, sa isi ceara scuze, ca nu dorea asta sa imi zica, imi spunea ca el e vinovatul in toate celea, si acum nu isi poate ierta decizia luata atunci... am stat de vorba credca vreo 3-4 ore inn acea zi, si am hotarat ca nu vom da mainele jos,vom merge undeva la vreo clinica sa trecem un control minutios, si dupa care sa trecem vreun tratament, care ne va ajuta pe viitor...
am si facut tot de ce vorbisem, insa rezultat nu a mai fost
dupa asta, dupa o mare lauda a unui medic din partea prietenii mele, care imi spunea sa mergem numaideat la el, ca va face tot posibilul sa prind sarcina, am mers la el, dar in afara de ceea ca sa ne jupoaie de bani nu a faut nimic bun
acum, stam ambii parca ne-am fi pierdut scopul vietii, sincer vorbinbd relatia noastra s-a schimbat mult dupa toate intamplate, si acum nu mai stiu ce sa mai fac, unde sa mai apelez, ca sa obtinem rezultatul dorit...
din acest motiv scriu pe acest forum, poate imi ajuta cineva, poate imi da cineva vreun svat.. caci deja nu mai am puteri...