Ce reprezinta procedura ???

sandutza26
Mesaje: 3
Membru din: 2016

Re: Ce reprezinta procedura ???

Mesaj de sandutza26 »

Fii tare Tatiana, in curind vom reusi, vom avea si noi parte de o familie completa.
In curind si noi ne vom lauga cu reusitele noastre, nu exista nimic imposibil, trebuie doar sa ne dorim acest lucru foarte mult si atunci vom reusi... :) :) ;) ;)

andreea))
Mesaje: 17
Membru din: 2016

Re: Ce reprezinta procedura ???

Mesaj de andreea)) »

Draga Tatiana, stiu in ce stare te afli acum, dar am pentru tine un svat...n nu mai pierde timp ain zadar, poti merge la clinica din Kiev, si mai preccis clinica BiotexCom, ei se ocupa si cu FIV cu ovule donate.. cu toate ca eu m-am adresat la ei putin in alta directie, dar oriccum scopul meu a fost sa am un copilas, adica acelasi scop ca si la tine, tin sa iti recomand clinica data.. nu vei da gres, vei ramane placut surpinsa de "magia" care fac specialistii de acolo, dar vei avea rezultate cand vei iesi de acolo)))
iti pot spune precis ca ei isi stiu bine meseria, si si-o indeplinesc pe deplin, pe toate 10000000 % ;) ;) ;)
deci, nu mai sta pe ganduri, poti intra pentru inceput la ei pe site, http://www.mamasurogat.net/ , iata si link-ul, vei gasi la ei pe pagina toata informatia de care ai nevoie, poti doar sa intri si sa te informezi, tot pe pagina lor vei gasi si datele lor de contact, poti sa le scrii un mail, ei iti vor raspunde intr-un timp scurt, sau ii poti simplu telefona... iti garantez ca vei ramane multumita de serviciile oferite de dansii ;)
mult succes!!!)

Isabella
Mesaje: 2
Membru din: 2020

Re: Ce reprezinta procedura ???

Mesaj de Isabella »

În cazul meu procedura a trecut foarte ușor! Tratamentul era foarte simplu

Scrie răspuns