FIV cu mama surogat

Post Reply
Camila
Posts: 1
Joined: 30 Aug 2015, 22:01

FIV cu mama surogat

Post by Camila » 19 Sep 2015, 23:06

Cele mai multe femei traiesc miracolul maternitatii si dau nastere propriului copil in modul cel mai firesc.
Probabil asa ne-am fi dorit sa fie. Eroare de epoca!!! Femeia acum este suprasolicitata, servici, cariera, ea este mereu la inaltime, si mereu le reuseste pe toate. Daca alege sa faca cariera, atunci la sigur una de succes. De multe ori se uita valoarea esentiala a femeii, cea de a da nastere unui nou inceput. Eu ma numar printre acele carieriste care au uitat rolul de procreare.
Dupa indelungi incercari, analize, sarcini pierdute, eforturi, extaz si agonie, dezamagiri, depresii, tratamente, intrebari in majoritate fara raspuns credem probabil ca am ajuns la capat de drum...
Ne intrebam daca mai putem face ceva, daca vom mai reusi sa strangem in brate un copil al nostru si adevarul este ca mai exista sperante.
Stiinta medicala a progresat atat de mult cum nici nu puteam visa si iata ca si pentru cele ca noi mai exista sperante.
Putem apela in zilele noastre la mama surogat sau mama purtatoare.
Eu am ajuns in acest punct al vietii mele dupa ani in sir de lupta cu infertilitatea, dupa 4 sarcini pierdute (2 naturale si 2 prin FIV), dupa 1 FIV esuat, dupa ce nu am gasit raspuns la intrebarea de ce?
Acum stau la usa care poate imi va deschide secretele maternitatii. Este greu sa stii ca cineva duce copilul tau in burtica, dar este si mai greu sa stii ca fara acea persoana nu poti avea un copil al tau. Eu vreau sa risc, nu mai pot sta pe ginduri, nu mai am timp. Am 40 de ani si trenul meu cu fertilitate a plecat demult.
Nu a fost deloc o decizie usoara, dar iata-ma acum in acest punct al unui nou inceput.
As vrea sa impartasesc aceste lucruri cu voi... Sa schimbam date, informatii utile, dificultati de invins, prejudecati si multe altele asa ca va invit sa fiti alaturi de mine la acest subiect nou deschis.

Pe masura ce aflu informatii le voi posta si aici pe prima pagina asftel incat sa fie cat mai la indemana celor interesate.

Post Reply